Pas encore inscrit ? Creez un Overblog!

Créer mon blog
Made Indelice

Made Indelice

J'ai 28 ans et je suis maman de trois petits bouts. J'aime la cuisine surtout les patisseries. Mmmmhhh. Vive les gourmandises.

Ses blogs

Made In Delice

Cupcakes & Compagnies
Made Indelice Made Indelice
Articles : 364
Depuis : 22/10/2013
Categorie : Cuisine

Maman Muslima

maman-muslima.over-blog.com
Made Indelice Made Indelice
Articles : 96
Depuis : 23/01/2014
Categorie : Famille & Enfants

Articles à découvrir

Police de caractère pour l'école

Police de caractère pour l'école

Si vous souhaitez avoir de jolie police d'écriture pour vos petits en voici quelques unes que vous pouvez trouver à l'adresse ci-dessous : http://maternellecolor.free.fr/ldivers/Index.html
Tawhid en arabe

Tawhid en arabe

الأسْبوعُ الأوَّلُ التَوْحيدُ بِسْــــــمِ اللهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيـــــمِ ١ـ مَنْ رَبُّكِ ؟ رَبِّيَ اللهُ ٢ـ مَا دِينُك ؟ دِينِي الإِسْلامُ ٣ـ مَنْ نَبِيُّك ؟ نَبِيِّي مُحمَّدٌ – صَلّ
Cookies gingembre

Cookies gingembre

http://bakingamoment.com/gingerbread-cookies-that-dont-spread-in-the-oven/ INGREDIENTS: 1/2 cup (1 stick) unsalted butter 1/3 cup (packed) dark brown sugar 1/3 cup molasses 1 large egg 3 to 3 1/4 cups all-purpose flour 3 tablespoons cornstarch 2 tablespoons ground cinnamon (or to taste) 2 tablespoons ground ginger (or to taste) 1/2 teaspoon ground
Brownie Bottom Peanut Butter Pie

Brownie Bottom Peanut Butter Pie

http://asugarhigh.blogspot.fr/2011/06/brownie-bottom-peanut-butter-pie.html Ingredients- For Oreo crust- 1 package Oreo cookies - I used peanut butter oreos ¼ cup butter, melted For the brownie layer- ½ cup butter, melted ¾ cup sugar ¾ cup brown sugar 1 Tbsp. vanilla 2 eggs ¾ cup flour ½ cup cocoa - I use Hershey's special dark ½ tsp. salt
Cookies à la ricotta italian

Cookies à la ricotta italian

http://www.lovebakesgoodcakes.com/2014/12/italian-ricotta-cookies.html Ingredients For the cookies: 2 stick (½ pound) butter, softened 1¾ cup granulated sugar 2 eggs 1 container (15 oz.) ricotta cheese 2 tbsp. vanilla extract 4 cups all-purpose flour 1 tsp. baking powder 1 tsp. baking soda For the glaze: 4-5 tbsp. milk 1½ cups powdered suagr 1 t