Pas encore inscrit ? Creez un Overblog!

Créer mon blog
emmiroelmelic

emmiroelmelic

Fem un dibuix? I dos? I tres? Saps què? Fem un blog i així se n'hauran de fer molts...

Ses blogs

Le blog de emmiroelmelic.over-blog.com

Admettons que j'aime bien dessiner, que regarder les dessins des autres m'amuse et que finalement, je me dis qu'en faisant un blog je pourrai partager mes dessins et, soyons optimistes, évoluer un peu! Et bien voilà l'idée... ceux qui en aient envie sont invités à regarder les dessins, laisser des commentaires et, on verra bien si d'ici quelque temps quelqu'un me dit: "Tiens, tes premiers dessins comparés à ceux de maintenant, étaient une vraie merde!"
emmiroelmelic emmiroelmelic
Articles : 198
Depuis : 12/01/2011
Categorie : Littérature, BD & Poésie

Articles à découvrir

Febrer

Febrer

Tinc el cap als núvols (còsmics)? O és la Rosetta que m'inspira? Vés a saber! En tot cas, espero que us agradi i us sigui ben útil... Ah! i per imprimir-lo és per aquí! See you!!
Juny

Juny

Ha arribat, ha arribat... a úuuuuultima hora! El podeu imprimir aquí! Però és que això d'haver passat dos anys d'oposicions i màsters resulta que no és gaire compatible amb la creativitat... per no dir que se m'ha assecat el cervell... brrrrrr.... En tot cas, per a aquells que no veig normalment, la notícia (que esperava celebrar amb un dib
Calendari de març

Calendari de març

Clic aquí per a imprimir Aquí tenim el calendari de març! Penúltim calendari abans de la meva marató... i després? Doncs després serà hora d'aprofitar la tornada de la llum, la primaver i agafar una mica d'aire com els ocells del dibuix... només de pensar-hi, ja ho veig més clar!!! Bon mes a tothom!
Calendari d'abril

Calendari d'abril

Ja tenim aquí l'últim calendari pre-oposicions... el de maig vindrà el primer dia (o segon, o tercer,...) de la nova vida! Sinó, aquest està fet a base de repeticions i repeticions i més repeticions que ve a ser la síntesis de la meva vida actual... En fi, si us agrada el podeu anar imprimint per aquí! Fins aviat i que la força us acompany
Maig

Maig

I per qui el vulgui omplir és per aquí...
Octubre

Octubre

Dues hores abans que comenci el mes arriba el calendari... pels pèls!! Llenceu ràaaapidament els calendaris dels "altrus" que heu imprès amb un atac de desesperamenta i cliqueu aquí per a obtenir el més.... el més.... mmmmmm... el mes d'octubre que he fet jo! Fins aviat!!
Grans reflexions...

Grans reflexions...

Quant de temps feia que no feia altre cosa que un calendari???!!! Doncs res, això... una tonteria! A10!
Setembre

Setembre

I si... d'aquí a un parell de setmanes s'acaba el parentesis estiuenc. Aprofiteu força el temps que queda! Per imprimir el calendari, és per aquí... Fins aviat!
Juliol

Juliol

Clic aquí per imprimir i ràpid, ràpid a agafar un retolador per assenyalar toooooots els dies de vacances que s'acosten (o dels caps de setmana aprofítadissims que hi haurà)!!! A mi ja em queda ben poc i, després de dos anys corrent com una boja penso "vacancejar" tant bé com pugui! Fins aviat!
Agost

Agost

Aquí el tenim... click aquí per imprimir! Bona carregamenta de piles... passeu-vos-ho bé!