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Régis Bruillon

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Régis Bruillon, Executive Chef

Head chef for over 10 years in various structures. Has already opened three “Restaurants gastronomiques” in Paris. In charge of the kitchen lay-out, the Menu set-up and up-date, the selection and relationships with suppliers, recruitment and management of the staff. In charge of the global P&L of the restaurant. After the success of the restaurant L'invitation that I held for 4 years, Today, I am looking for a more ambitious international project as executive chef or second executive chef.
Régis Bruillon Régis Bruillon
Articles : 23
Depuis : 22/04/2013
Categorie : Cuisine

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C.V Français

FORMATION   ECOLE PROFESSIONNELLE DES METIERS DE LA TABLE (Paris, France)    1993-1995                  C.A.P. de Cuisine 1995-1996                  C.A.P. de Pâtisserie, Confiseur, Glacier et Chocolatier 1995-1996                  B.E.P. Alimentation     EXPÉRIENCE PROFESSIONNELLE   De 20
Press and recipe LAVINIA

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Le plus vaste magasin parisien dédié au vin, avec plus de 6 000 références sur 1 500 m2, consacre une partie de son espace à la restauration. Situés au premier étage de Lavinia (voir n°390)... Enormous, eclectic and fiercely committed to quality no matter the source, Paris's new Lavinia champions everything from small French vigneron bottli
Mes Voyages

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Une de mes passions, voyager hors des sentiers battus. Manger est une aventure à part entière, une véritable démarche culturelle, c’est aussi le meilleur moyen de goûter les saveurs du monde. LA THAÏLANDE : Des marchés flottants aux grands restaurants en passant par les cours de cuisine de Chiang Maï, nous nous sommes extasiés sur les mu
English C.V

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EXPERIENCE   Chef   Has already opened three “Restaurants gastronomiques” in Paris. In charge of the kitchen lay-out, the Menu set-up and up-date, the selection and relationships with suppliers, recruitment and management of the staff. In charge of the global  P&L of the restaurant.     06-2008 – 12-2012 L’INVITATION (restaurant gastro
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Chef à domicile

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Un événement, personnel ou professionnel, je propose de vous préparer un cocktail, un déjeuner, un dîner sur mesure chez vous ou sur le lieu de votre choix. Je réponds à vos besoins et vos envies. Se faire servir chez soi comme au restaurant, n’avoir qu’à poser les pieds sous la table et offrir à vos convives un repas de qualité et to
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Resume

Three years of training and obtaining three major diplomas in the profession enabled me to acquire a global vision of the business (from the cuisine to the pastry making). At the time of my first experiment at the "Cuisinier François" I was responsible for the pantry and pastry making. Then Dominique Boucher, who had just taken the management of t