Labai paprastas desertas, šokolado ir vanilės mėgėjams! Fraises blog`o receptas 10-čiai porcijų reikės: 0,5 l pieno 5 kiaušinio trynių 80 g cukraus 25 g želatinos 260 ml grietinėlės 30proc. riebumo 30 g cukraus pudros 70 g juodojo šokolado 62 proc. vanilės ankšties 200 g sausainių "damų pirsteliai" Sirupui (sausianams sudrėkinti):
fraises
fraises
Esu paprasta mergina iš Lietuvos provincijos.. Užaugusi kartu su savo trejais broliais ir sesute.
Ses blogs
Le blog de fraises
Šis blog'as ne tik apie gaminimo malonumus, bet ir apie kiekvienai moteriai naudingus ir įdomius gyvenime sutinkamus džiaugsmus... mezgimą, dekoravimą bei šį, bei tą daugiau. :)
fraises
Articles :
116
Depuis :
22/09/2011
Categorie :
Cuisine
Articles à découvrir
Receptas 25-30 triufeliukams Receptas Fraises blog’o Reikės: 230 g baltojo šokolado konditerijai 100 g maskarponės sūrio 100 g migdolų drožlių 1 v.š. baltojo romo Gaminimas: Šokoladą sulaužykite gabalėliais ir ištirpinkite garų vonelėj. Ištirpus, indą su šokoladu įstatykite į šalto vandens vonelę ir vėsinkite iki kambario t
Kalėdoms keptas tortukas, bet tik dabar prisiruoštas įkelti į Fraises blog'ą. Gaila negaliu pasigirti esanti recepto autorė, bet neikiek nesigailiu pasidalindama šiuo puikiu recepru, kurį radau knygoje "Kepimodžiaugsmai"! Tikras kulinarijos šedevras, neveltui garstus receptas! Aš truputėlį pakeičiau receptą, ne iš blogos valios, bet
Naujovė Fraises bloge, vaizdžiai pavaizduotas įdomus ir naudingas žuvies pateikimo būdas! Kursis padės artėjant Kūčių vakarui, nustebinti visus šeimos narius gražiai paruošta žuvimi. Šis techninis staipsnis padės pasiruošti žuvį jos įdarymui ar kitokiam gaminimo būdui.
Aš pasirinkau paprastajį vilkešerį, tai puiki žuvis, s
Mmmm... koks skonis!!! Verta išbandyti =)
Migdoliniai trapiai tešlai reikės: 50 g migdolų miltų 200 g milų 125 g šalto sviesto 25 g cukraus žiupsnelio druskos šlakelio vandens Gaminimas: Iš visų nurodytu ingridientų suminkome tešlą. Miltus sumaišome su migdolų miltais ir suberiame cukrų bei žiupsnelį druskos, Sudedame kubeliais s
Labai skanus ir tikrai labai paprastai paruošiamas desertinis vyniotinis, su baltojo šokolado ir maskarponės kremu, bei braškėmis! Tai "Fraises" blog'o improvizacija, tik biskvito receptas paimtas iš knygos "Kepimo džiaugsmai". Biskvitui: 75 g miltų 75 g krakmolo 125 g cukraus 3 kiaušiniai 40 g sviesto 2 v.š. drungno vandens 0.5 pak. kepi
Švelnaus skonio avokadų kremas, užkandžiams. Dera su lašiša, krevetėmis ar paprasčiausiomis krabų lazdelėmis. Tikrai verta išbandyti. Fraises blog'o improvizacija. 10-ai mini sumuštinukų reikės: Avokadų kremui: 1 gerai prinokusio avokado 2-3 v.š. citrinos sulčių 2-3 v.š. grietinėlės 30 proc. riebumo žiupsnelio druskos švieži
Tai vienas iš Prancūzijoje labai mėgstamų desertų. Begalo vasariškas baltojo šokolado Bavaroise kremas su aviečių padažu! Gaivus kaip vasaros vejalis ir lengvas kaip mažytis debesėlis žydrame daugaus skliaute! Fraises blog`o receptas 8 kremo porcijoms reikės: 100 g baltojo šokolado 0,5 l pieno 250 ml grietinėlės 30proc. riebumo 4 k
Šiuos paprastučius keksiukus ruošiau savo širdies draugui gimimo dienos proga.. Tai puikus receptas neturint daug laiko torto gaminimui, o norint vistiek nudžiuginti šventės kaltininką!
10-čiai keksiukų reikės 50 g sviesto 2 kiaušinių 80 g cukraus 50 g miltų 20 g bulvių krakmolo 1 a.š. kepimo miltelių žiupsnelio druskos saujos avi
Begalo paprastas ir gardus duonos pudingas! Puiki išeitis sunaudoti baltos duonos likučiams, likus gaminant vieno kasnio sumuštinukus ar kitokius užkandžius!
6-ioms porcijoms reikės: 9 baltos forminės duonos riekelių sviesto jų apkepimui + kepimo skartai ištepti 150 g šaldytų aviečių 4 kiaušinių 100 g rudojo cukraus 35 cl pusriebio