Pas encore inscrit ? Creez un Overblog!

Créer mon blog

marie

Ses blogs

وبلوگ ماری - Marie

وبلوگ ماری - Marie

دانشجوی شیرینی پزی و نان پزی در انستیتو روژه لامبیون سریا در بروکسل- بلژیک هستم و در عین حال علاقه ی بسیار زیادی به اشپزی دارم۰ در این صفحه تلاش میکنم تجربیاتم و شناختم از غذاها۰۰شیرینی ها۰۰ دسرها و مواد غذایی که شاید همه اونها رو نشناسند رو به شما انتقال بدم ۰ در اصل لذت کشف طعم ها و دستور های غذایی جدید رو در اینجا با شما قسمت می کنم
marie marie
Articles : 157
Depuis : 14/06/2007
Categorie : Cuisine

Articles à découvrir

گلابی مومیائی

گلابی مومیائی

در واقع بعد از درست کردن این دسر همین اسم به ذهنم رسید اسم واقعی اش شاید گلابی با خمیر فویته باشه گلابی به تعداد لازم شکر قهوه ایی به مقدار لازم کره خمیر فویته یا لایه ایی یک عدد پوست گلابی ها رو ب
مربع های مربائی

مربع های مربائی

دوستان عزیزی که طرز درست کردن این مربع های مربائی رو روی فیس بوک از من خواستند اینجا من اول قسمت فرانسه اون رو مینویسم بعد سعی می کنم که براتون به فارسی توضیح بدم با پوزش از اینکه کمی تاخیر داشتم
pain de veau

pain de veau

در واقع این غذا مخلوطی از گوشت چرخکرده گوساله می باشد به اضافه افزودنی ها ی مورد نیاز گوشت گوساله چون به اندازه لازم چربی داره برای این دستور خوب است شما بنا بر سلیقه خودتان میتوانید نیمی گوساله
ماهی و مارچوبه

ماهی و مارچوبه

حتما این ور و اونور زیاد شنیدید که خوردن ماهی حد اقل 2 روز در هفته سفارش شده دلیلش هم واضح است برای سلامتی مفید است بخاطر ویتامین های خاصی که داره خوب اینم از این غذای ساده که درست کردنش کمتر از 20
قارچ شکم پر

قارچ شکم پر

قارچ شکم پرغذای بسیار سبک و خوش هضم است که میتوانید به عنوان پیش غذا ان را اماده کنید قارچ بزرگ به تعداد مورد نیاز گوشت چرخکرده پیاز سرخکرده سبزی معطر به مقدار لازم ادویه جات به اضافه نمک و فلفل
سالاد بهاری

سالاد بهاری

دوستان عزیزم سال بسیاز خوبی رو براتون ارزو می کنم سالم و تندرست باشید این سالاد بهاری رو تقدیم به همه دوستان خصوصا دوستانی که کمتر به گوشت لب می زنند می کنم مواد لازم کینو آ (مخلوطی از برنج و ذرت
مرغابی ها رو من درست می کنم

مرغابی ها رو من درست می کنم

c'est moi qui ai préparé le canard توضیح متن فرانسه مرغابی( مفرد) است ولی در اینجا من از (جمع) استفاده کردم همانطوریکه قبلا هم گفتم توی این دستور من مرغابی رو زیاد نپختم درست کردن گوشت مرغابی کمی قلق میخواد بای
Filet Américain

Filet Américain

فیله امریکن معادل فارسی این اسم رو پیدا نکردم اینجا به اسم فیله امریکن می شناسند و از آنجائیکه احتیاج به افزودنی خاصی نداره و یک غذای خوب و سرد محسوب میشه و درست کردنش هم راحت هست بد نیست یک امتح
ماهی سومون و کلم بروکسل

ماهی سومون و کلم بروکسل

همانطوریکه مشاهده می کنید و خود عکس گویا است احتیاجی به توضیح زیادی نداره در اینجا کلم بروکسل رو اب پز می کنیم و بعد با کمی کره با اضافه کردن نمک و فلفل تف دهید ماهی سومون هم با اضافه کردن نمک و فل
فلفل شیرین

فلفل شیرین

poivre doux این فلفل های قرمز خوشگل می توانند یک پیش غذای سبک و خوشمزه ایی برای شما باشند اصلا تند نیستند برای کسانی که علاقه زیادی به ادویه جات و فلفل تند ندارند فلفل ها رو برش بدید مطابق شکل و درونش