Pas encore inscrit ? Creez un Overblog!

Créer mon blog
Fragon

Fragon

Tags associés : sale

Ses blogs

fragon.over-blog.com

Dit blog is privé : zodat ik mijn recepten terug kan vinden ! Recepten, nieuwe en bestaande, vooral vertaalde en uitgeprobeerde, met of zonder thermomix !
Fragon Fragon
Articles : 6
Depuis : 09/09/2018
Categorie : Cuisine

Articles à découvrir

Salmorejo Cordobés

500 gr tomaten (rijpe met niet al te veel pitjes) 100 gr brood 75 gr olijf olie 1 klein teentje knoflook 2 eetlepels xeres azijn 6 gr zout Alles mixen 40 seconden op de hoogste stand

Paté de cerf aux pistaches

1 kg de cerf (morceaux du cuisse) 700 gr de foie de porc 1 kg de poitrine de porc 7 gousses d'ail 2 oignons 7 oeufs 200 gr de pistaches Un poigne de grains de poivres 8,1 gr de poivre (3 gr de poivre par kilo) 37,8 gr de sel (14 gr de sel par kilo) branches de persil 10 cl Armagnac Passer dans l'hachoir: - les viandes, l'ail, l'ognon, la moitié de

Tajine kip in witte wijn

Hierbij het recept voor 4 personen. Ik maak het altijd voor 10 of 16 personen Het kan ook van verschillende stukken kip gemaakt worden (2 kippen in stukken gesneden) Voor 4 personen 4 kippen filets (het liefts supreme met een klein stukje bot) vloeibare margarine of olie 1 ui in kleine stukjes 1 teentje knoflook 2 tomaten in kleine stukjes gesneden
Abrikozen - karnemelkcake

Abrikozen - karnemelkcake

Gebak 12 personen Ingrediënten: 200 gr zelfrijzend bakmeel 150 gr amandelmeel 200 gr fijne suiker 175 gr ongezouten zachte boter 150 ml karnemelk 3 grote eiren geklopt 1 tl vanille aroma Fijn geraspte schil van 1 biocitroen 10 rijpe abrikozen (even groot als een golf bal) Verwarm de oven voor op 180° C. Vet een 5 cm diepe bakvorm van 23X30 cm in
Traybake van orzo in tomatensaus met gehaktballetjes

Traybake van orzo in tomatensaus met gehaktballetjes

Voor 4 personen : 250 gr Orzo 75 gr parmezaanse kaas Voor de saus: 3 el milde olijfolie 1 grote ui, gesnipperd 1 winterpeen geraspt 2 stengels bleekselderij in dunne boogjes 2 tenen knoflook gehakt 1/2 tl chilivlokken 800 gr gepelde tomaten 400 ml groentebouillon zeezout en versgemalen peper Voor de balletjes 300 gr half om half gehakt 1/2 el venke
Ketchup aux prunes (quetsches)

Ketchup aux prunes (quetsches)

Sauce aux prunes : 500 g de prunes 125 g de cassonade 3 cs de vinaigre (cidre) 2 cs de sauce soja 1 pouce de gingembre 1 belle gousse d'ail piment Dénoyauter les prunes et les placer dans une casserole. Ajouter la cassonade, le vinaigre et la sauce soja, le gingembre, l'ail et le piment finement hachés. Laisser mijoter pendant environ 40 minutes