Pas encore inscrit ? Creez un Overblog!

Créer mon blog
Laurent

Laurent

Tags associés : actualitats, cancons

Ses blogs

de Laurent

lospichonetsdelagarriga.over-blog.com
Laurent Laurent
Articles : 20
Depuis : 16/01/2010
Categorie : Famille & Enfants

Articles à découvrir

Adieu paure Carnaval

Adieu paure Carnaval

Adieu paure Adieu paure Adieu paure Carnaval. Tu t'en vas e ièu demòri Per manjar la sopa a l'alh Per manjar la sopa a l'òli Per manjar la sopa a l'alh.

Carnaval de l'escola

Lo Divendres 12 de Febrièr farem lo Carnaval a l'escola tre 14h30. Sètz convidats de venir vestits amb lo vostre enfant. Serem acompanhats per l'escasença per Felip Carcasses e son grop.

Pimpè

Pimpè Pimpè Pimpè se copèt la camba Pimpè Pimpè Pimpè se copèt lo pè. Pimpè Pimpè Pimpè se copèt la camba Pimpè Pimpè Pimpè se copèt lopè. A que dança plan La saca de palha A que dança plan la saca de bren Pimpè Pimpè Pimpè se copèt la camba Pimpè Pimpè Pimpè se copèt l pè.

Sortida a Bessilhas

Divendres 11 de Junh SORTIDA A BESSILHAS Una jornada de fèsta amb totas las escòlas calandretas de lengadòc. Al programa jòcs, cants, espectacle, talhièrs e rescontre amb las autras escòlas. Partirem a 9h00 e tornarem a 16h00 a l'escòla. Pensatz de preveire las casquetas, la crema solara e lo rechauchon.
Los crespèls

Los crespèls

Ingredients: - 250g de farina. - 3 uòus. - 1/2l de lach. - 1 saqueton de sucre vanilhat. Aprestatge: 1) Dins un ensaladièr, vuejar 250g de farina. 2) Far un puèg. 3) Apondre 3 uòus e mesclar. 4) Vuejar 1/2l de lach. 5) Metre un saqueton de sucre vanilhat. 6) Mesclar lo tot. 7) Daissar la preparacion se pausar un moment. 8) Far coire dins una pa

Plòu Plòu Plòu

Plòu Plòu Plòu La galina, la galina Plòu Plòu Plòu La galina a fach un uòu. Plòu Plòu Plòu La galina, la galina Plòu Plòu Plòu La galina a fach dos uòus Contunhar fins al nombre causit.

Dins lo cèl

Dins lo cèl I a 3 estèlas Mai pichonas que la mar Mas pareis que son pus bèlas Que la tèrra e la mar. La nuèch quand lo temps es clar Que lo vent breça las fuèlhas La nuèch quand lo temps es clar Sovent las vesem dançar Contunhar amb 2 e 1.
La galina

La galina

Es la galina rossa Que fa son uòu sus la mossa Es la galina blanca Que fa son uòu sus la branca Es la galina bruna Que fa son uòu sus la luna.

Lo peis d'Abrial

Lo 1er d'Abrial galejèrem sul peis d'Abrial Faguèrem d'Arts visualas en far un panèl en representar de peisses dins l'aiga. Sèm de l'acabar. Serà lèu en linha.

SORTIDA AL POGET

Dimars 15 de Junh SORTIDA A LA BORIA DEL DOLMENN AL POGET Partirem a 9h00 e tornarem a 14h. Al programa vesita de la boria e decobrta de las bestias. Preveire lo rechauchon, la casqueta, la crema solara e la botelha d'aiga.