ebook - ebooks - googlebooks

Créée le 06/08/08 par AT

Derniers articles

Concurent nr. 27 / Liliana Negoi / secţiunea poezie laică

Publié par Mirela sur le blog Lacasuri Literare il y a 5 mois

DORURI LA RĂSĂRITEdiţia a III-a, iunie - august 2009, secţiunea POEZIE LAICĂ Concurent nr. 27, Liliana Negoi Scrisori pentru Djani Ai privit vreodată cu atenţie lumina soarelui de noiembrie? Are...

Concurent nr. 26 / Valentin Văran / secţiunea poezie laică

DORURI LA RĂSĂRITEdiţia a III-a, iunie - august 2009, secţiunea POEZIE LAICĂ Concurent nr. 26, Valentin Văran - valysan, spre o scurtă prezentare literară daţi click aici. vreau chinul veşniciilor...

Concurent nr. 26 / Valentin Văran / secţiunea poezie religioasă

DORURI LA RĂSĂRIT Ediţia a III-a, iunie - august 2009, secţiunea POEZIE RELIGIOASĂ Concurent nr. 26, Valentin Văran - valysan, pentru o scurtă prezentare literară, click aici LOCUL GOL Dumnezeu...

Despre... Concurent nr. 24, Adrian Păpăruz

Adrian Păpăruz Născut la data de 10 aprilie 1968 Zărneşti, Braşov Absolvent al liceului Electrotehnic Zărneşti 1986 Premiul al II-lea Festivalul Naţional de Poezie "Andrei Mureşianu"-1990 Braşov...

Concurent nr. 22 / Marina Popescu / secţiunea eseu

DORURI LA RĂSĂRITEdiţia a III-a, iunie - august 2009, secţiunea ESEU Concurent nr. 22, Marina Popescu, din Bucureşti Gânduri despre Tot (frenezia gândurilor naşte tristeţe...) Putem asemui viaţa...

Présentation de "Lettre à un ami en souffrance spirituelle"

Publié par Armelle BOULANGER sur le blog Le blog d' Armelle BOULANGER il y a 8 mois

Cet ouvrage aurait pu s'appeler "Un chemin spirituel" mais il sera adressé à un ami imaginaire, notamment le lecteur. C'est un livre sur la spiritualité, où j'ai pu mettre toute ma générosité de...

Postul Mare - Treapta vi

Publié par Mirela sur le blog Lacasuri Literare il y a 8 mois

Postul Mare - Treapta VI „Întru adânc de necuviinţe mari pogorându-te, nu te-ai oprit acolo, ci te-ai suit cu gând mai bun în chip lămurit la virtutea cea desăvârşită prin faptă, minunând,...

Postul Mare - Treapta ii

Publié par Mirela sur le blog Lacasuri Literare il y a 9 mois

Postul Mare. Treapta II „Lucrat-au pe spatele meu toate căpeteniile răutăților, lungind asupra mea fărădelegea lor. Pierdutu-mi-am frumuseţea cea întâi-zidită şi podoaba mea; şi acum zac gol şi mă...

Rabdarea

Publié par Mirela sur le blog Lacasuri Literare il y a 9 mois

Cugetari Lacasuri Literare Răbdarea Zis-a Domnul: „Cel ce va răbda până la sfârşit, acela se va mântui". Iar răbdarea este îmbinarea tuturor virtuţilor. Căci niciuna dintre virtuţi nu stă fără ea....

Roman - Prietenul lui Matei - Capitolul xxxvi

Publié par Mirela sur le blog Lacasuri Literare il y a 10 mois

Capitolul XXXVI În paralel, în maşina Corei se derulau... tăceri şi mici şoapte în spate, între cele două doamne. „Totuşi, nu venim prea mulţi?" era întrebarea cea presantă a doamnei Maria. „Nu...