La plume du rêve

La plume du rêve

Créée le 29/04/08 par Naly'
Oyez oyez, noble voyageur.

Je te souhaite la bienvenue. Sache qu’ici se réunissent les écrivains en herbe, les poètes incompris, les rêveurs. Ecriture, rêves, envies, partage et fou rire sont les maîtres mots.

Tu te sens l’âme d’un narrateur ? Alors viens nous rejoindre !

Derniers articles

Concurent nr. 38 / Casandra Ioan / secţiunea proză scurtă

Publié par Mirela sur le blog Lacasuri Literare il y a 4 mois

DORURI LA RĂSĂRITEdiţia a III-a, iunie - august 2009, secţiunea PROZĂ SCURTĂ Concurent nr. 38, Casandra Ioan (www.scasika.blogspot.com) TOUJOURS L'AMOUR Mă întreb ce ai face tu, dacă te-ai simţi...

Elle, lui, eux.

[Dès que je saurais chanter et avec une belle mélodie simple, cela va faire une belle chanson...] Ecouter/Télécharger la version audio a cappella en WAV

Concurent nr. 32 / Călin Buzatu / secţiunea poezie religioasă

Publié par Mirela sur le blog Lacasuri Literare il y a 5 mois

DORURI LA RĂSĂRIT Ediţia a III-a, iunie - august 2009, secţiunea POEZIE RELIGIOASĂ Concurent nr. 32, Călin Buzatu Îmi simt nesfârşitul aproape Îmi simt nesfârşitul aproape. Îl dibui pe cearcăn, pe...

Concurent nr. 30 / Silvia Banea / secţiunea poezie religioasă

DORURI LA RĂSĂRIT Ediţia a III-a, iunie - august 2009, secţiunea POEZIE RELIGIOASĂ Concurent nr. 30, Prof. Silvia Banea, din Galaţi CUGETARE E un Dor şi un Gând În sufletul cugetând, Ce mare...

Concurent nr. 29 / Dan Norea / secţiunea poezie laică

DORURI LA RĂSĂRITEdiţia a III-a, iunie - august 2009, secţiunea POEZIE LAICĂ Concurent nr. 29, Dan Norea din Constanţa Cactusul Aspră mi-e pielea, aspră mi-e firea, şi nimeni în jur nu-mi arată...

Despre concurent Jianu Liviu-Florian (CV)

Jianu Liviu-Florian Născut la 19 aprilie 1961, în Craiova. Elev al Şcolii Trişcu din Craiova, şi al liceului "Nicolae Bălcescu". A absolvit Facultatea de Electrotehnică din Craiova, secţia...

Concurent nr. 24 / Adrian Păpăruz / secţiunea proză scurtă

DORURI LA RĂSĂRITEdiţia a III-a, iunie - august 2009, secţiunea PROZĂ SCURTĂ Concurent nr. 24, Adrian Păpăruz, click aici pentru a afla mai mult... Atalia Motto: "Dacă poţi privi înapoi zâmbind,cu...

Concurent nr. 24 / Adrian Păpăruz / secţiunea poezie religioasă

DORURI LA RĂSĂRIT Ediţia a III-a, iunie - august 2009, secţiunea POEZIE RELIGIOASĂ Concurent nr. 24, Adrian Păpăruz, click aici pentru date personale măicuţe în zori femei ce par icoane coboară...

Concurent nr. 22 / Marina Popescu / secţiunea poezie laică

DORURI LA RĂSĂRITEdiţia a III-a, iunie - august 2009, secţiunea POEZIE LAICĂ Concurent nr. 22, Marina Popescu, din Bucureşti Preotul cuvintelor Plouă cu rime. Cuvinte cad din copaci şi se aştern...

Concurent nr. 20 / Valentina Becart / secţiunea poezie laică

DORURI LA RĂSĂRITEdiţia a III-a, iunie - august 2009, secţiunea POEZIE LAICĂ Concurent nr. 20, Valentina Becart (click aici pentru o caracterizare literară sumară a autoarei) Labirintul...