La plume du rêve
Je te souhaite la bienvenue. Sache qu’ici se réunissent les écrivains en herbe, les poètes incompris, les rêveurs. Ecriture, rêves, envies, partage et fou rire sont les maîtres mots.
Tu te sens l’âme d’un narrateur ? Alors viens nous rejoindre !
Derniers articles
Jurnal poetic - 9 august 2009
JURNAL POETIC - 9 august 2009 Oferit astăzi de... Valentina Becart Brâu de focAm încins Pământul - cu brâie de foc - şi-am strâns din ce în ce mai tare... şi mijlocu-i s-a frânt... făcându-i...
Jurnal poetic - 8 august 2009
JURNAL POETIC - 8 august 2009 Oferit astăzi de... Mariana Gheorghe Dumnezeu s-o odihnească pe Tatiana Stepa, şi s-o primească în împărăţia Sa. Cu gândul la ea... vă trimit o poezie. UNDE ODIHNEŞTE...
Jurnal poetic - 7 august 2009
JURNAL POETIC - 7 august 2009 Oferit astăzi de... A. Urma şi Adrian Păpăruz Recurs la cuvinte.... de A. Urma Uneori rătăcim pe cărările drepte Şi vrem să trăim în vârful de munte, Necrescuţi în...
Jurnal poetic - 6 august 2009
JURNAL POETIC - 6 august 2009 Oferit astăzi de... Laura Lucia Mihalca Cand nu, cand da Nu cred tot ce-mi spui. Cred doar in sinceritatea clipei, in privirea ta boltita in doua arce de cerc frante....
Jurnal poetic - 5 august 2009
JURNAL POETIC - 5 august 2009 Oferit astăzi de... Adrian Păpăruz Altă viaţă... dar cuvintele tale nu mai sunt aici nici buzele tale nu mai sunt alte cuvinte ascult alte buze sărut viaţa aleargă în...
Jurnal poetic - 4 august 2009
JURNAL POETIC - 4 august 2009 Oferit astăzi de... Diana Cristina Leucă şi Luminiţa Scotnotis DESTINE DIANA CRISTINA LEUCĂ O vioară îşi ascunde visul printre iluzii. Mereu voi fi altul, cu toate că...
Rezultate vot şi jurizare - secţiunea eseu
REZULTATE VOT ŞI JURIZARE - SECŢIUNEA ESEU DORURI LA RĂSĂRIT - ediţia a III-a, 2009 Concurenţi Puncte obţinute prin vot Loc obţinut prin vot Puncte în urma jurizării Loc obţinut prin jurizare...
Rezultate vot şi jurizare - secţiunea proză scurtă
REZULTATE VOT ŞI JURIZARE - SECŢIUNEA PROZĂ SCURTĂ DORURI LA RĂSĂRIT, ediţia a III-a, 2009 Concurenţi Puncte obţinute prin vot Loc obţinut prin vot Puncte în urma jurizării Loc obţinut prin...
Jurnal poetic - 3 august 2009
JURNAL POETIC - 3 august 2009Oferit astăzi de... A. Urma Doar să fiu... Lasă-mi Doamne, seninul de cer, Trimite-mi putere să tac, să nu cer Şi norii de gânduri topeşte-i uşor, Trimite-mi doar...
Jurnal poetic - 2 august 2009
JURNAL POETIC - 2 august 2009Oferit astăzi de... Valentina Becart Cuvinte învechite Înstrăinat mi-e cuvântul abia aşternut pe hârtie şi altul se smulge din tăcere aruncându-se – ca-ntr-un carusel...