Do you speak English?
The free blog-community of Overblog is now available in an English version! Please visit Overblog English and create your own blog for free!
La plume du rêve, Freamăt de condei - Emil Iliescu - "Cain şi Abel", Le blog des blogs
Le portail de tous les blogs
The free blog-community of Overblog is now available in an English version! Please visit Overblog English and create your own blog for free!
FREAMĂT DE CONDEI - o rubrică în cadrul căreia puteţi citi texte în proză mai lungi sau mai scurte, după cum primim şi selectăm la Redacţia Lăcaşuri Literare. Cain şi Abel de Emil Iliescu În...
JURNAL POETIC - 15 august 2009 Oferit astăzi de... Jianu Liviu-Florian Cantecul fara de seaman Azi Ti-am cantat o simfonie Ce nimanui, s-auda, nu-i e dat – Am pus in ea atata erezie, Si-atata lauda...
JURNAL POETIC - 13 august 2009 Oferit astăzi de... Diana Cristina Leucălocul I la secţiunea Poezie laică (Doruri la Răsărit, ediţia a III-a, 2009) Păpuşa de lemn Îmi poticnesc realitatea într-o...
JURNAL POETIC - 12 august 2009 Oferit astăzi de... Adrian Păpăruz jocul cuvintelor ne jucăm cu cuvintele tu pe o stea eu undeva prin lume culese necoapte ni le aruncăm unul altuia şi râdem...
JURNAL POETIC - 11 august 2009 Oferit astăzi de... Călin Buzatu(poeziile câştigătoare la secţiunea "Poezie religioasă", ediţia a III-a, Doruri la Răsărit, Concurs Literar) Îmi simt nesfârşitul...
JURNAL POETIC - 10 august 2009 Oferit astăzi de... Adrian Păpăruz Ziua aceea ce nume să-i dăm acestei zile dintre miercuri şi joi dintre astăzi şi mâine cu ce cuvânt vom umple acest gol dintre mine...
JURNAL POETIC - 9 august 2009 Oferit astăzi de... Valentina Becart Brâu de focAm încins Pământul - cu brâie de foc - şi-am strâns din ce în ce mai tare... şi mijlocu-i s-a frânt... făcându-i...
JURNAL POETIC - 8 august 2009 Oferit astăzi de... Mariana Gheorghe Dumnezeu s-o odihnească pe Tatiana Stepa, şi s-o primească în împărăţia Sa. Cu gândul la ea... vă trimit o poezie. UNDE ODIHNEŞTE...
JURNAL POETIC - 7 august 2009 Oferit astăzi de... A. Urma şi Adrian Păpăruz Recurs la cuvinte.... de A. Urma Uneori rătăcim pe cărările drepte Şi vrem să trăim în vârful de munte, Necrescuţi în...
JURNAL POETIC - 6 august 2009 Oferit astăzi de... Laura Lucia Mihalca Cand nu, cand da Nu cred tot ce-mi spui. Cred doar in sinceritatea clipei, in privirea ta boltita in doua arce de cerc frante....