La plume du rêve

La plume du rêve

Créée le 29/04/08 par Naly'
Oyez oyez, noble voyageur.

Je te souhaite la bienvenue. Sache qu’ici se réunissent les écrivains en herbe, les poètes incompris, les rêveurs. Ecriture, rêves, envies, partage et fou rire sont les maîtres mots.

Tu te sens l’âme d’un narrateur ? Alors viens nous rejoindre !

Derniers articles

Jurnal poetic - 21 august 2009

Publié par Mirela sur le blog Lacasuri Literare il y a 3 mois

JURNAL POETIC - 21 august 2009 Oferit astăzi de... Marina Popescu TOAMNA Început de toamnă Ca pe-o eșarfă de mătase Toamna își poartă soarele călduț la gât, prin frunze vântul sună clopoței....

Despre câştigătorii noştri: mihaela dordea

MIHAELA DORDEA - locul I la secţiunea Eseu, concursul literar Doruri la Răsărit, ediţia a III-a COORDONATE AUTOR Nume şi prenume: MIHAELA DORDEA Data şi locul naşterii: 7 februarie 1955 -...

Freamăt de condei - Marina Popescu - "Fereastra fără geamuri"

FREAMĂT DE CONDEI - o rubrică în cadrul căreia puteţi citi texte în proză mai lungi sau mai scurte, după cum primim şi selectăm la Redacţia Lăcaşuri Literare. Fereastra fără geamuri de Marina...

Jurnal poetic - 17 august 2009

JURNAL POETIC - 17 august 2009 Oferit astăzi de... Marina Popescu Printre anotimpuri Atunci când ne plimbăm prin parcurile fiecărui anotimp și pașii noștri își vorbesc și mâinile și sufletele...

Freamăt de condei - Emil Iliescu - "Cain şi Abel"

FREAMĂT DE CONDEI - o rubrică în cadrul căreia puteţi citi texte în proză mai lungi sau mai scurte, după cum primim şi selectăm la Redacţia Lăcaşuri Literare. Cain şi Abel de Emil Iliescu În...

Jurnal poetic - 15 august 2009

JURNAL POETIC - 15 august 2009 Oferit astăzi de... Jianu Liviu-Florian Cantecul fara de seaman Azi Ti-am cantat o simfonie Ce nimanui, s-auda, nu-i e dat – Am pus in ea atata erezie, Si-atata lauda...

Jurnal poetic - 13 august 2009

JURNAL POETIC - 13 august 2009 Oferit astăzi de... Diana Cristina Leucălocul I la secţiunea Poezie laică (Doruri la Răsărit, ediţia a III-a, 2009) Păpuşa de lemn Îmi poticnesc realitatea într-o...

Jurnal poetic - 12 august 2009

JURNAL POETIC - 12 august 2009 Oferit astăzi de... Adrian Păpăruz jocul cuvintelor ne jucăm cu cuvintele tu pe o stea eu undeva prin lume culese necoapte ni le aruncăm unul altuia şi râdem...

Jurnal poetic - 11 august 2009

JURNAL POETIC - 11 august 2009 Oferit astăzi de... Călin Buzatu(poeziile câştigătoare la secţiunea "Poezie religioasă", ediţia a III-a, Doruri la Răsărit, Concurs Literar) Îmi simt nesfârşitul...

Jurnal poetic - 10 august 2009

JURNAL POETIC - 10 august 2009 Oferit astăzi de... Adrian Păpăruz Ziua aceea ce nume să-i dăm acestei zile dintre miercuri şi joi dintre astăzi şi mâine cu ce cuvânt vom umple acest gol dintre mine...