Do you speak English?
The free blog-community of Overblog is now available in an English version! Please visit Overblog English and create your own blog for free!
The free blog-community of Overblog is now available in an English version! Please visit Overblog English and create your own blog for free!
JURNAL POETIC - 9 septembrie 2009 Oferit astăzi de... Marina Popescu „E toamnă” Albastru sună glasul lunii seara când printre firele de fum privesc afară jocul cățeilor imuni la frig. „E toamnă”...
JURNAL POETIC - 6 septembrie 2009 Oferit astăzi de... Valentina Becart Cu patimă … am sărutat pământul Şi cum stăteam aşa, culcată, cu mâinile sub cap şi inima uşor bătând ... mi s-a părut cum din...
Târziu de vară Oraşul Trufaşul S-a scuturat de vara toridă, A abandonat-o Într-o vâlcea. A păcălit-o Să adoarmă-n final de gustar Sub un umbrar De viţă abia coaptă. Şi-a adormit, coniţa, de tot......
JURNAL POETIC - 4 septembrie 2009 Oferit astăzi de... Marina Popescu Îmi plânge vara pe un umăr Îmi plânge vara pe un umăr gol. Cu zile triste, scurte și ploioase toamna se-arată-n fața casei mele...
JURNAL POETIC - 27 august 2009 Oferit astăzi de... Marina Popescu Încă un anotimp Prin gând îmi trece soarele mocnit în haos ordonat. Se-nvârt culori în discuri atârnate de bolta sufletului alb....
JURNAL POETIC - 26 august 2009 Oferit astăzi de... Marina Popescu Cântec de iubire Să-ţi laşi sufletul să se piardă în muzică aşa cum câte o fiinţă singuratică rătăceşte seara prin ploaie, pe...
JURNAL POETIC - 21 august 2009 Oferit astăzi de... Marina Popescu TOAMNA Început de toamnă Ca pe-o eșarfă de mătase Toamna își poartă soarele călduț la gât, prin frunze vântul sună clopoței....
MIHAELA DORDEA - locul I la secţiunea Eseu, concursul literar Doruri la Răsărit, ediţia a III-a COORDONATE AUTOR Nume şi prenume: MIHAELA DORDEA Data şi locul naşterii: 7 februarie 1955 -...
FREAMĂT DE CONDEI - o rubrică în cadrul căreia puteţi citi texte în proză mai lungi sau mai scurte, după cum primim şi selectăm la Redacţia Lăcaşuri Literare. Fereastra fără geamuri de Marina...
JURNAL POETIC - 17 august 2009 Oferit astăzi de... Marina Popescu Printre anotimpuri Atunci când ne plimbăm prin parcurile fiecărui anotimp și pașii noștri își vorbesc și mâinile și sufletele...