Do you speak English?

The free blog-community of Overblog is now available in an English version! Please visit Overblog English and create your own blog for free!

La plume du rêve

La plume du rêve

Créée le 29/04/08 par Naly'
Oyez oyez, noble voyageur.

Je te souhaite la bienvenue. Sache qu’ici se réunissent les écrivains en herbe, les poètes incompris, les rêveurs. Ecriture, rêves, envies, partage et fou rire sont les maîtres mots.

Tu te sens l’âme d’un narrateur ? Alors viens nous rejoindre !

Derniers articles

Jurnal poetic - 9 septembrie 2009

Publié par Mirela sur le blog Lacasuri Literare il y a 2 mois

JURNAL POETIC - 9 septembrie 2009 Oferit astăzi de... Marina Popescu „E toamnă” Albastru sună glasul lunii seara când printre firele de fum privesc afară jocul cățeilor imuni la frig. „E toamnă”...

Jurnal poetic - 6 septembrie 2009

JURNAL POETIC - 6 septembrie 2009 Oferit astăzi de... Valentina Becart Cu patimă … am sărutat pământul Şi cum stăteam aşa, culcată, cu mâinile sub cap şi inima uşor bătând ... mi s-a părut cum din...

Târziu de vară

Târziu de vară Oraşul Trufaşul S-a scuturat de vara toridă, A abandonat-o Într-o vâlcea. A păcălit-o Să adoarmă-n final de gustar Sub un umbrar De viţă abia coaptă. Şi-a adormit, coniţa, de tot......

Jurnal poetic - 4 septembrie 2009

JURNAL POETIC - 4 septembrie 2009 Oferit astăzi de... Marina Popescu Îmi plânge vara pe un umăr Îmi plânge vara pe un umăr gol. Cu zile triste, scurte și ploioase toamna se-arată-n fața casei mele...

Jurnal poetic - 27 august 2009

JURNAL POETIC - 27 august 2009 Oferit astăzi de... Marina Popescu Încă un anotimp Prin gând îmi trece soarele mocnit în haos ordonat. Se-nvârt culori în discuri atârnate de bolta sufletului alb....

Jurnal poetic - 26 august 2009

JURNAL POETIC - 26 august 2009 Oferit astăzi de... Marina Popescu Cântec de iubire Să-ţi laşi sufletul să se piardă în muzică aşa cum câte o fiinţă singuratică rătăceşte seara prin ploaie, pe...

Jurnal poetic - 21 august 2009

JURNAL POETIC - 21 august 2009 Oferit astăzi de... Marina Popescu TOAMNA Început de toamnă Ca pe-o eșarfă de mătase Toamna își poartă soarele călduț la gât, prin frunze vântul sună clopoței....

Despre câştigătorii noştri: mihaela dordea

MIHAELA DORDEA - locul I la secţiunea Eseu, concursul literar Doruri la Răsărit, ediţia a III-a COORDONATE AUTOR Nume şi prenume: MIHAELA DORDEA Data şi locul naşterii: 7 februarie 1955 -...

Freamăt de condei - Marina Popescu - "Fereastra fără geamuri"

FREAMĂT DE CONDEI - o rubrică în cadrul căreia puteţi citi texte în proză mai lungi sau mai scurte, după cum primim şi selectăm la Redacţia Lăcaşuri Literare. Fereastra fără geamuri de Marina...

Jurnal poetic - 17 august 2009

JURNAL POETIC - 17 august 2009 Oferit astăzi de... Marina Popescu Printre anotimpuri Atunci când ne plimbăm prin parcurile fiecărui anotimp și pașii noștri își vorbesc și mâinile și sufletele...