La plume du rêve
Je te souhaite la bienvenue. Sache qu’ici se réunissent les écrivains en herbe, les poètes incompris, les rêveurs. Ecriture, rêves, envies, partage et fou rire sont les maîtres mots.
Tu te sens l’âme d’un narrateur ? Alors viens nous rejoindre !
Derniers articles
Ultimul măr
Ultimul măr de Mirela Şova Ultimul măr Privind la ultima pară, Se întreba: Mă vor ciuguli păsările? Mă vor ronţăi iepurii? Sau mă vor culege, totuşi, oamenii? Treceam pe acolo Şi i-am auzit...
Jurnal poetic - 22 octombrie 2009
JURNAL POETIC - 22 octombrie 2009 Oferit astăzi de... Jianu Liviu-Florian Ruga cuminte catre Sfantul Arhanghel Mihail Sfinte Mihai, cu tine de-i Viteazul, Sfinte Mihai, si Eminescu de-i, Tu ţine...
Jurnal poetic - 21 octombrie 2009
JURNAL POETIC - 21 octombrie 2009 Oferit astăzi de... A. Urma ...adăpostul divin Faur octombrie în liniştea toamnei, Amprenta ruginei în galben împlântă, Şi-un sâmbur de jale-n ecoul poemei,...
Jurnal poetic - 16 octombrie 2009
JURNAL POETIC - 16 octombrie 2009 Oferit astăzi de... Maria Doina Leonte ( 11 iunie 2009 - cu dor şi zâmbet înlăcrimat de bucurie pentru cerul senin din inimile-nnoite de prezenţa lui Hristos...)...
Jurnal poetic - 15 octombrie 2009
JURNAL POETIC - 15 octombrie 2009 Oferit astăzi de... Marina Popescu Homo aeternus Îmi plimb ființa prin neființa timpului „Ce de zei au murit aici!” îmi țâșnește o idee în față, Când treceam...
Jurnal poetic - 11 octombrie 2009
JURNAL POETIC - 11 octombrie 2009 Oferit astăzi de... A. Urma Fiecare toamnă Rămasă în gânduri mi-e prietenă toamna, Trecut-o credeam, dar palpită-n mine Închisă-n parfum stacojiu de castană, Sau...
Jurnal poetic - 8 octombrie 2009
JURNAL POETIC - 8 octombrie 2009 Oferit astăzi de... Jianu Liviu-Florian ALESUL Votez cu Tine pentru ca esti Bun. Mai mult de ceva paini, si ceva pesti, Si ceva vin de pus la nunti in cesti, Si...
Jurnal poetic - 4 octombrie 2009
JURNAL POETIC - 4 octombrie 2009 Oferit astăzi de... Ana Urma Când toamna... Când toamna pe coline lin coboară, Iar cerul şi pământul stau de veghe, Sub clar de lună în tainică pereche, În mine...
Jurnal poetic - 2 octombrie 2009
JURNAL POETIC - 2 octombrie 2009 Oferit astăzi de... Jianu Liviu-Florian Acopera-ne, Doamna Acopera-ne, Doamna, cu lacrimile care Il sarutau pe Domnul, pe cruce, pe picioare – Acopera-ne, Doamna,...
Jurnal poetic - 23 septembrie 2009
JURNAL POETIC - 23 septembrie 2009 Oferit astăzi de... Jianu Liviu-Florian Montagne russe-ul muncii Sarmani nebuni, va invidiez – In lumea voastra ireala, Daca aveti sau nu un crez, Sunteti...