ORTODOXIE
Derniers articles
Explicatii privind punerea oficiala sub acuzare a IPS Teodosie - Cuvant Dobrogean 27 august 2009
Explicatii privind punerea oficiala sub acuzare a IPS Teodosie - Cuvant Dobrogean 27 august 2009 Cazuri - Cazul IPS Teodosie Arhiepiscop al Tomisului Cuvant Dobrogean 27 august 2009 - explicatii...
Poezie - Mila e Iubire
Mila e Iubire A căzut o sămânţă de milă - Broboană de Icoană - Şi m-a atins. N-am văzut-o, atât de iute a venit, Mustrându-mă că mi-e frică Să cer şi să fiu. S-a multiplicat în mine, Căutându-mă,...
Sfântul Mare Mucenic Fanurie, 27 august, ajutator in descoperirea obiectelor si animalelor pierdute. Traditia "fanuro-pitelor" - prajituri daruite in aminitrea mamei sale. Retete
Sfântul Mare Mucenic Fanurie, 27 august, ajutator in descoperirea obiectelor si animalelor pierdute. Traditia "fanuro-pitelor" - prajituri daruite in amintirea mamei sale. Retete DESPRE: - Sfinti...
Stiri Lacasuri Ortodoxe - Noutati - Informatii religioase - 27 august 2009
IPS Teodosie sub ancheta Inaltei Curti de Casatie in calitate de Decan al Facultatii de Teologie si nu in calitate de Arhiepiscop. SPECULATIILE PRESEI Cazuri - Cazul IPS Teodosie Arhiepiscop al...
IPS Teodosie sub ancheta Inaltei Curti de Casatie in calitate de Decan al Facultatii de Teologie si nu in calitate de Arhiepiscop. Speculatiile presei
IPS Teodosie sub ancheta Inaltei Curti de Casatie in calitate de Decan al Facultatii de Teologie si nu in calitate de Arhiepiscop. SPECULATIILE PRESEI Cazuri - Cazul IPS Teodosie Arhiepiscop al...
(AUDIO - inregistrare integrala) Conferinta de Presa si Lansare de film (Demistificarea Mistificarii) in Arhiepiscopia Tomisului (26 august 2009)
(AUDIO - inregistrare integrala) Conferinta de Presa si Lansare de film (Demistificarea Mistificarii) in Arhiepiscopia Tomisului (26 august 2009) Cazuri - Cazul IPS Teodosie Arhiepiscop al Tomisului
Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a fost pus oficial sub acuzare de catre procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din Parchetul Instantei Supreme
Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a fost pus oficial sub acuzare de catre procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din Parchetul Instantei Supreme CUPRINS - PF Parinte Patriarh
Stiri Lacasuri Ortodoxe - Noutati - Informatii religioase - 26 aug. 2009
Biserica Ortodoxa Bulgara condamna apropiatul concert al Madonnei la Sofia CUPRINS - Avertisment vs. Divertisment In Mexic a intrat in vigoare o lege care dezincrimineaza detinerea de cantitati...
Când profesorii universitari cercetează "nebunia pentru Hristos"
Când profesorii universitari cercetează „nebunia pentru Hristos” De multe ori câte o carte de la pangarul unei biserici ne atrage prin titlul ei, prin grafică sau... dincolo de toate acestea,...
(AUDIO - inregistrare integrala) Conferinta de Presa de astazi, 25 august 2009 - Arhiepiscopia Tomisului
(AUDIO - inregistrare integrala) Conferinta de Presa de astazi, 25 august 2009 - Arhiepiscopia Tomisului CUPRINS - Conferinte, simpozioane