ORTODOXIE

ORTODOXIE

Créée le 17/03/08 par KSLCatalin
ORTODOXIE - La Vie et sante - felicite - tendresse et proprete

Derniers articles

Dobrogea altfel - În zona Derventului

Publié par Teo sur le blog Vacanta non-stop pour les enfants et parents il y a 1 mois

Dobrogea altfel - În zona Derventului(de la Petronela) Părticică din Moaştele Sfinţilor călugări martirizaţi în mânăstirea Sf. Sava - Israel, în anul 612 Spre alte imagini din aceeași categorie,...

Jurnal poetic - 17 octombrie 2009

Publié par Mirela sur le blog Lacasuri Literare il y a 1 mois

JURNAL POETIC - 17 octombrie 2009 Oferit astăzi de... R. Botis Vorbeste - Clipele se scurg Vorbeste Doamne, clipele se scurg Si cerul parca-i mai sarac de stele, Par zilele adeseori mai grele Cind...

Jurnal poetic - 14 octombrie 2009

JURNAL POETIC - 14 octombrie 2009 Oferit astăzi de... Jianu Liviu-Florian Vino, Doamne Vino, Doamne, vino, stiu si eu, Vino sa ne-nveti ce-ai mai predat, Vino, ca e prea usor si greu Sa fiu om,...

Acrostih - Cuvine-se cu adevărat

Cuvine-se cu adevărat Cântec se cade să-ţi oferim, Umăr la umăr, noi, creştinii, fiii tăi, Vorbe din cuget curat-curăţat, Intinse ţie, Celei Preacurate. Nu găsim aceste cuvinte, Maică. E secetă,...

Jurnal poetic - 10 octombrie 2009

JURNAL POETIC - 10 octombrie 2009 Oferit astăzi de... Olga Alexandra Diaconu INVITAŢIA LUI IISUS LA CER Nu în genunchi veţi sta de-acum ci în picioare de veţi şti Cerul deschis să îl priviţi Nu...

Cutremur ce se coace

Publié par Mirela sur le blog Lacasuri Literare il y a 2 mois

Cutremur ce se coace Aştept acel cutremur Care să-mi zgâlţâie templul idolesc Crescut neaşteptat... din nebăgare de seamă... Aştept acel cutremur sfânt, Umplut de bucurie, Prin care să vieţuiesc...

Te caut - de Silvia Moian

TE CAUT Te caut tăcut printre stele, Mă adâncesc în dulcea lor sclipire. Dar nu acolo eşti o, Doamne, Ci mai aproape vii de mine. Te caut prin păduri ce murmur În adierea vântului de toamnă....

Toamnă târzie - de Silvia Moian

TOAMNĂ TÂRZIE A venit toamna peste sufletul meu. Păsările călătoare au plecat, Pădurea s-a înveşmântat în pastel, Culori fascinante printre roşu rebel. Vântul antrenează în mişcare Zeci de frunze...

Prin, Spre

Prin, Spre Prin valuri de tămâie, Ieşite din căţuie, La Tine-i cărăruie. Prin frunze de stejar, Lumini de căndelar, Spre Tine – îndreptar. Secunde nesfârşite Doar Ţie dăruite, De la Tine primite,...

T t t

T T T Treptat, toate cad. Treptat, toate mor. Treptat, toate înviază. Autor: Prof. Religie Mirela Șova admin. Lacasuri Literare & Vacanta non-stop